Itt a remek lehetőség! – Csőgörény bérlés

csőgörény bérlés

A csőgörény nem egy eddig ismeretlen faj, hanem a vízszerelők, duguláselhárító szakemberek egyik fő eszköze, amivel hatékonyan el lehet hárítani a komolyabb dugulást a vezetékekben. A csőgörény bérlés pedig egy nagyszerű szolgáltatás, amit érdemes igénybe venni, ha szeretnénk a saját kezünkbe venni a probléma megoldásának a menetét.

Miért éri meg a csőgörény bérlés?

Mert aki nem ebben a szakágban tevékenykedik, annak nem túl jó befektetés megvásárolni egy ilyen komoly eszközt. A csőgörény bérlés ugyanis elsősorban a woma-val működő változatokra értendő. A kisebb, elektromos változatok a szűkebb vezetékekben hárítják el a dugulást, míg a benzines vagy az ipari árammal működő modellek akár a nagyobb átmérőjű lefolyók tisztítását is lehetővé teszik.

Logikus, hogy pusztán azért beszerezni egy olyan gépet, mert jó, ha van, nem túl kifizetődő, annak ellenére, hogy tényleg szuper, ha ott van kéznél, amikor szükség van rá. Ennél viszont költséghatékonyabb megoldás a csőgörény bérlés, hiszen a dugulás szintjétől függően választhatjuk ki az ideális típust a megszüntetéséhez.

Legyen a csőgörény bérlés az első!

 

Sajnos általában az utolsó lépés szokott lenni, hiszen a legtöbben a vegyszerekkel vagy valamilyen házilag tákolt eszközzel szoktak próbálkozni. A barkácsboltokban kapható kézi csőgörények hatásfoka nem valami magas. A profi változatok ára viszont az, ezért szintén nem egy gazdaságos döntés megvenni ezeket.

duguláselhárítógép bérlés

Helyette a csőgörény bérlés egy igazi környezetbarát megoldás. Maróhatású lefolyótisztító szerek nélkül oldja fel a probléma okát. Még mielőtt nekilátnánk beszerezni mindenféle kemikáliát, amikkel sokkal inkább támogatjuk egy ökológiai katasztrófa megvalósulását, mintsem a lefolyó dugulásának a megszüntetését, inkább bízzuk a dolgot a magasnyomású womára, csőgörényre!

A magasnyomású mosó nem duguláselhárító gép

Logikusan arra következtethetnénk, hogy bizony a garázsban lapuló, sokoldalú magasnyomású mosóval olyan hatást érhetünk el, mint a duguláselhárító géppel. Ez akkor lenne igaz, ha a szórófejet végig lehetne vezetni a vezetékeken, mint a woma esetében. Hacsak megnő a lefolyóban a víznyomás az még nem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy kvázi kilője az elzáródást okozó gócot.

Sőt, lehet, hogy egy gyengébb illesztés fogja hamarabb megadni magát, amivel nagyobb kárt okozhatunk, mint hasznot. Viszont a duguláselhárító gép ott fejti ki a hatását, ahol kell. Amíg elér az elzáródás okáig, addig végig megtisztítja a csővezeték falát a lerakódásoktól.

Duguláselhárító gép bérlése karbantartáshoz

Egy jól karbantartott rendszer nem dugul el. Persze ehhez arra is szükség van, hogy ne dobáljuk tele minden nem oda való dologgal a WC-t, és a konyhai lefolyót se keverjük össze a konyhamalaccal.

Az ételmaradéknak és a használt étkezési olajnak is megvan a maga helye. Különösen nagy gondot okozhat az eldugult lefolyó rendszer pl. egy étterem esetében, ha az elzáródott az ételmaradékok és a zsíros szennyeződések miatt. A woma bérlés viszont maradéktalanul elhárítja a dugulást, hiszen akár 120 fokos melegvízzel is képes tisztítani a vezetékekben.